Ohjeet käyttäjille
Rekisteröityminen uuteen organisaatioon

Olen jo Skholen käyttäjä. Miten rekisteröidyn toiseen organisaatioon?

J
Written by Johanna Honkela
Updated over a week ago

Voit olla Skholessa rekisteröityneenä useaan organisaatioon. Kun sinulla on jo käyttäjätili Skholessa, rekisteröityminen uuteen organisaatioon tapahtuu seuraavasti:

Rekisteröityminen koodilla

1. Klikkaa Skholen etusivulla ”Rekisteröidy”.

2. Kirjoita Sähköposti-kenttään sähköpostiosoitteesi, joka on käytössä olemassa olevalla Skhole-tililläsi.

3. Järjestelmä ehdottaa “Tällä sähköpostilla on jo tili. Klikkaa tästä liittyäksesi organisaatioon.” Klikkaa linkistä.

4. Syötä uuden organisaation rekisteröintikoodi ja klikkaa “Hyväksy”.

5. Saat sähköpostiisi varmistuslinkin, jota sinun tulee klikata. Varmistuslinkkiä klikattuasi sinut on liitetty uuteen organisaatioon.

Rekisteröityminen sähköposti-kutsun kautta

1. Seuraa sähköpostiisi tulleessa kutsussa olevaa linkkiä.

2. Näet organisaation rekisteröintikoodin valmiiksi täytettynä. Klikkaa “Hyväksy”. Sinut on liitetty uuteen organisaatioon.

Kun sinulla on tili useassa organisaatiossa, katso ohje Työtilan vaihtaminen, josta näet miten valitset haluamasi organisaation työtilan.