Työtilan vaihtaminen

Minulla on tili useassa organisaatiossa. Miten valitsen organisaation, johon haluan kirjautua?

J
Written by Johanna Honkela
Updated over a week ago

Voit olla Skholessa rekisteröityneenä useassa organisaatiossa. Kun sinulla on jo käyttäjätili useassa organisaatiossa, työtilan valita tapahtuu seuraavasti:

Skholeen kirjautuessa

Kun olet rekisteröitynyt useampaan organisaatioon ja kirjaudut Skholeen tunnuksillasi, järjestelmä pyytää sinua valitsemaan organisaation, johon haluat kirjautua.

Skholeen kirjautuneena

Kun olet rekisteröitynyt useampaan organisaatioon, voit vaihtaa organisaatiota Profiili-ikonin takaa, jonka löydät sivun oikeasta yläkulmasta. Klikkaamalla ”Organisaatioiden työtilat” näet organisaatiot, joissa sinulle on tili, ja voit vaihtaa työtilaa organisaation nimeä klikkaamalla.