Näin tarkastelet opiskelijoiden suorituksia - Video-ohje:

Skholen tilastoista pääset seuraamaan opiskelijoidesi tilastoja palvelun käytöstä. Tilastoista löydät tiedot kurssien ja kokeiden suorittamisesta. Kurssi ja koetilastoja voit tarkastella ryhmä- tai käyttäjäkohtaisesti.

Löydät tilastot klikkaamalla sivun oikeasta yläreunasta “Oma ryhmäni” ja valitse valikosta kohta “Tilastot”.

Kurssitilastot -osiosta pääset tarkastelemaan kurssien suorituksia.

Täältä näet, kuinka pitkälle kursseja on suoritettu. Kun kurssi on suoritettu, tulee sen suorituspäivämäärä näkyviin. Voit myös ladata tilastot excel-tiedostona tai tulostaa näkymän.

Voit muokata hakukriteerejä suoritusajanjakson tai “kurssi aloitettu/kurssi suoritettu” suodattimien mukaan.

Kokeiden tilastot -osiosta voit nähdä itseopiskelutestien ja kokeiden suorittajat, yrityskerrat sekä suoritukset.

Voit suodattaa tuloksia kokeen, ryhmän, henkilön ja ajanjakson perusteella.

Voit myös ladata tilastot excel-tiedostona tai tulostaa näkymän.

Ryhmän tilastot -osiosta näet koko organisaation tai valitsemasi ryhmän aktiivisimmat opiskelijat sekä parhaiten tuloksiaan parantaneet opiskelijat.