Näin lisäät kokeita ja muita tehtäviä - video-ohje:

Skholen oppimisympäristössä voit luoda Pääkäyttäjä- tai Ohjaaja-tunnuksilla tehtäviä, joita löytyy 3 eri tyyppiä. Tehtävien tyypit ovat “Kurssi”, “Koe” ja“Viesti”. Tehtävien avulla voit ohjata ryhmäsi opiskelua. Löydät tehtävät sivun yläreunasta klikkaamalla kohdasta “Oma ryhmäni” ja valitsemalla valikosta kohdan“Tehtävät”.

Tehtävän, kuten kokeen, luominen tapahtuu “Tehtävät” sivulla “Ryhmän tehtävät” välilehdellä sivun oikean laidan “+” ikonia klikkaamalla.

Sivulle aukeaa pop-up ikkuna, jossa nimeät tehtävän, esimerkiksi Käsihygienian tentti, ryhmä123.

Alasvetovalikosta “Tehtävän tyyppi” valitset haluamasi tehtävätyypin “Koe”.

Alle ilmestyy valikko “Valitse koemoduuli”, josta valitset halutun kokeen.

Voit kohdistaa tentin halutessasi koko organisaatiolle, haluamillesi ryhmille tai yksittäisille henkilöille.

Voit määrittää kokeen uudelleenyrityskerrat, halutun läpäisyprosentin, sekä halutessasi järjestää kokeen koodilla, jolloin kokeen tekijä löytää kokeen vain syöttämällä jaetun koodin.

Sinun tulee myös syöttää kokeelle haluamasi aikaikkuna, jonka aikana käyttäjät voivat tehdä kokeen.

Kurssi -tehtävällä voit pyytää opiskelijaa suorittamaan kurssin tiettynä ajanjaksona.

Voit kohdistaa tehtävän halutessasi koko organisaatiolle, haluamillesi ryhmille tai yksittäisille henkilöille.

Sinun tulee myös syöttää tehtävälle haluamasi aikaikkuna, jonka aikana käyttäjät voivat tehdä tehtävän.

Viesti -tehtävän avulla voit lähettää viestin tietylle ryhmälle tai valituille opiskelijoille.

Voit kohdistaa tehtävän halutessasi koko organisaatiolle, haluamillesi ryhmille tai yksittäisille henkilöille.

Sinun tulee myös syöttää tehtävälle haluamasi aikaikkuna, jonka aikana käyttäjät voivat tehdä tehtävän.

Pääset katsomaan kaikkien uudessa oppimisympäristössä tehtyjen tenttien suorituksia vaihtamalla asetusta kohdasta “Tehtävä päättynyt”.

Voit seurata tehtävien etenemistä Tehtävät-listauksessa. Saat tarkemman raportin tehtävän kohdalta Tulokset-painikkeesta.