Käyttäjien hallinta

Kuinka hallitsen ja lisään ryhmäni käyttäjiä

Updated over a week ago

Käyttäjien hallinta - Video-ohje:

Käyttäjien lisääminen - Video-ohje:

Käyttäjät-listauksen löydät sivun oikeasta yläreunasta klikkaamalla “Oma ryhmäni” ja valitsemalla kohdan “Käyttäjät”.

Voit tarkastella kaikkia organisaatiosi käyttäjiä, jotka ovat järjestelmässä. Selaamalla saat näkyviin käyttäjiä. Voit hakea käyttäjiä myös nimellä ja sähköpostilla, sekä suodattamalla ryhmän ja tilan mukaan.

Käyttäjien nimiä, sähköposteja ja ryhmiä voi muokata. Painamalla “muokkaa” -nappia pääset muokkaamaan tietoja käyttäjästä, ja esimerkiksi käyttäjän julkiseen profiiliin. Päivitä muutokset painamalla “tallenna” -ikonia sivun oikeassa alareunassa.