Skhole hoitoon -webinaarin tekniset ohjeet
Updated over a week ago

Käytämme Skhole hoitoon -webinaarissa appear.in videoneuvottelupalvelua. Appear.in käyttää uusinta WebRTC tekniikkaa, jota tukevat tällä hetkellä uusimmat versiot Chrome, Firefox, Opera ja Vivaldi -selaimista. Jos neuvotteluun osallistumisessa ilmenee ongelmia, sinun kannattaa päivittää selaimesi.

Mikäli haluat osallistua webinaariin älypuhelimella tai tabletilla, suosittelemme lataamaan appear.in sovelluksen käyttämästäsi sovelluskaupasta.

Voit lukea appear.in palvelun omat ohjeet teknisistä vaatimuksista täältä.

Ennen Skhole hoitoon -webinaaria on hyvä myös tarkastaa, että tietokoneesi sallii appear.in -palvelun käyttää mikrofonia ja äänet ovat päällä, niin kuulet meidän puheen. Voit kokeilla äänien toimivuutta esimerkiksi tällä äänitestillä. Voit kokeilla myös webinaarilinkin toimivuutta etukäteen.

Lue appear.in -palvelun omat ohjeet web-kameran ja mikrofonin käytöstä täältä

Muita vinkkejä ongelmatilanteisiin löydät täältä