Tilastot

Kuinka tarkastelen ryhmäni opiskelijoiden suorituksia?

J
Written by Jonni Laaksontammi
Updated over a week ago

Skholen tilastoista pääset seuraamaan opiskelijoidesi kurssi- ja koetilastoja palvelun käytöstä. Kurssi- ja koetilastoja voit tarkastella ryhmä- tai käyttäjäkohtaisesti.

Löydät tilastot klikkaamalla sivun oikeasta yläreunasta “Oma ryhmäni” ja valitse valikosta kohta “Tilastot”.

Kurssitilastot -osiosta pääset tarkastelemaan kurssien suorituksia. Täältä näet, kuinka pitkälle kursseja on suoritettu.

Voit suodattaa tuloksia kurssin, henkilön tai ryhmän lisäksi myös ajanjakson tai vain suoritettujen kurssien mukaan. Kun kurssi on suoritettu, tulee sen suorituspäivämäärä sekä tulostettava todistus näkyviin. Voit ladata tilastot excel-tiedostona tai tulostaa koko näkymän.

Kokeiden tilastot -osiosta voit nähdä itseopiskelutestien ja kokeiden suorittajat, yrityskerrat sekä koeraportit.

Voit suodattaa tuloksia kokeen, ryhmän, henkilön ja ajanjakson perusteella. Voit myös valita pelkästään läpäistyt suoritukset.  Voit ladata tilastot excel-tiedostona tai tulostaa näkymän. Jos kokeesta muodostuu todistus, se löytyy ruusuke-ikonin takaa.

Yritykset-sarakkeen painiketta painamalla pääset katsomaan lisätietoa kokeesta.

Avoin -tehtävätyypin tilastot -osiosta voit katsella avoimien tehtävien tilastoja ja suorituksia.

Aktiivisuus -välilehdeltä pääset tarkastelemaan opiskelijoiden aktiivisuutta. Sieltä näet, kuinka monta luentoa ja kurssia kukin opiskelija on suorittanut. Samasta osiosta näet myös koetulosten parannukset. Mikäli haluat nähdä, mitkä kurssit tietty opiskelija on suorittanut, klikkaa opiskelijan nimeä ja sinulle avautuu näkymä opiskelijan suorittamista kursseista.