Skholen tilastoista pääset seuraamaan opiskelijoidesi kurssi- ja koetilastoja palvelun käytöstä. Kurssi- ja koetilastoja voit tarkastella ryhmä- tai käyttäjäkohtaisesti.

Löydät tilastot klikkaamalla sivun oikeasta yläreunasta “Oma ryhmäni” ja valitse valikosta kohta “Tilastot”.

Kurssitilastot -osiosta pääset tarkastelemaan kurssien suorituksia. Täältä näet, kuinka pitkälle kursseja on suoritettu.

Voit suodattaa tuloksia kurssin, henkilön tai ryhmän lisäksi myös ajanjakson tai vain suoritettujen kurssien mukaan. Kun kurssi on suoritettu, tulee sen suorituspäivämäärä sekä tulostettava todistus näkyviin. Voit ladata tilastot excel-tiedostona tai tulostaa koko näkymän.

Kokeiden tilastot -osiosta voit nähdä itseopiskelutestien ja kokeiden suorittajat, yrityskerrat sekä koeraportit.

Voit suodattaa tuloksia kokeen, ryhmän, henkilön ja ajanjakson perusteella. Voit myös valita pelkästään läpäistyt suoritukset.  Voit ladata tilastot excel-tiedostona tai tulostaa näkymän. Jos kokeesta muodostuu todistus, se löytyy ruusuke-ikonin takaa.

Yritykset-sarakkeen painiketta painamalla pääset katsomaan lisätietoa kokeesta.

Ryhmän tilastot -osiosta näet koko organisaation tai valitsemasi ryhmän aktiivisimmat opiskelijat sekä parhaiten tuloksiaan parantaneet opiskelijat.