Käyttäjäroolit

Mitkä ovat Skholen palvelun eri käyttäjäroolit ja miten ne eroavat toisistaan?

J
Written by Jonni Laaksontammi
Updated over a week ago

Skholen palvelussa on kolme erilaista käyttäjäroolia:

Pääkäyttäjä
Pääkäyttäjätunnus on tarkoitettu organisaation pääasialliselle pääkäyttäjälle. Pääkäyttäjänä voit hallita ja katsella käyttäjiä, ryhmiä, kokeita, tehtäviä, tilastoja ja luokkahuoneen keskusteluketjuja. Näiden toimintojen lisäksi käytettävissä ovat myös samat toiminnot kuin opiskelijoilla. Pääkäyttäjätunnusta ei voi poistaa muuten kuin Skholen toimesta. Voit jakaa pääkäyttäjätunnuksen organisaatiosi sisällä esihenkilöille tai opettajille. Saman tunnuksen yhtäaikainen käyttö useamman henkilön toimesta voi kuitenkin aiheuttaa ongelmia.

Suosittelemme luomaan esihenkilöille/opettajille “Ohjaaja” tunnukset. 

Ohjaaja
Ohjaajatunnus on tarkoitettu esimerkiksi opettajille tai esihenkilöille, jotka hallitsevat yhtä tai useampaa käyttäjäryhmää. Ohjaajana voit hallita ja katsella käyttäjiä, ryhmiä, kokeita, tehtäviä, tilastoja ja luokkahuoneen keskusteluketjuja. Näiden toimintojen lisäksi käytettävissä ovat myös samat toiminnot kuin opiskelijoilla. Voit rekisteröidä uuden käyttäjän ohjaajaksi antamalla hänelle ohjaajan rekisteröintikoodin. Voit luoda jo olemassa olevasta käyttäjästä ohjaajan lisäämällä hänet minkä tahansa ryhmän ohjaajaksi.

Opiskelija
Opiskelijana voit opiskella Skholen luentoja, tehdä ja jakaa muistiinpanoja, keskustella kursseissa ja luokkahuoneessa, sekä tehdä sinulle merkittyjä tehtäviä kuten esimerkiksi koetapahtumia.

Did this answer your question?