Tehtävät

Kuinka suoritan kokeita ja muita tehtäviä?

J
Written by Johanna Honkela
Updated over a week ago

Ohjaajasi/esihenkilösi voi määrittää sinulle neljänlaisia tehtäviä. Tehtävien tyypit ovat “Kurssi”, “Koe”, “Viesti” ja "Avoin tehtävä". Näet sinulle määrätyt tehtävät etusivulla yläpalkissa sekä Tehtävät-sivulla.


Kurssi
Kurssi-tehtävällä ohjaaja/esihenkilö määrittää sinulle tietyn kurssin suoritusajankohdan. Pääset siirtymään kurssiin joko etusivun kautta tai Tehtävät-sivun Siirry kurssiin -painikkeesta. Voit seurata omaa etenemistäsi molemmilta sivuilta.

Koe
Skholessa voi tehdä kokeita kahdella eri tavalla: Ohjaajasi voi määrittää sinulle kokeen tai hän voi antaa sinulle koekoodin. Mikäli sinulle on määrätty koe, löydät sen Tehtävät-sivulta. Jos olet saanut koekoodin, aloita koe painamalla Syötä koekoodi -painiketta. 

Ohjaaja määrittää koetta luodessaan, kuinka monta yrityskertaa kokeessa on. Jos kokeesi on lukkiutunut, mutta tahtoisit tehdä kokeen uudelleen, otathan yhteyttä ohjaajaasi. Ohjaajasi määrittää myös kokeen läpäisyprosentin. 

Avoin tehtävä

Ohjaaja voi merkitä sinulle suoritettavaksi avoimen tehtävän. Tämä voi olla joko sanallinen tehtävä tai se voi sisältää esimerkiksi liitetiedoston, joka sinun tulee täyttää ja palauttaa ohjeiden mukaisesti. Ohjaajasi määrittelee, mitkä ovat tehtävästä annetut maksimipisteet sekä sen, myönnetäänkö tehtävästä todistus.

Did this answer your question?