Omista tilastoista löydät tiedot kurssien ja kokeiden suorittamisesta.

Kurssitilastot:
Kurssitilastoissa näkyy automaattisesti yhden kuukauden suoritukset. Voit vaihtaa pituutta muuttamalla päivämäärää. Voit suodattaa myös vain kokonaan suoritetut kurssit. Voit tulostaa kurssinäkymän tai ladata sen excel-tiedostona.

Koetilastot:
Koetilastoissa näkyy automaattisesti yhden kuukauden suoritukset kokeista ja itseopiskelutesteistä. Voit vaihtaa pituutta muuttamalla päivämäärää. Voit suodattaa myös vain läpäistyt kokeet. Voit tulostaa kurssinäkymän tai ladata sen excel-tiedostona.

Painamalla yritykset-sarakkeen nappia, jossa näkyy kokeen tekomäärä, pääset katsomaan tarkempia koeraportteja. Jokaisen yrityskerran koeraportti tallentuu. Pääset katsomaan raporttia painamalla haluamasi yrityskerran perässä näkyvää painiketta "Näytä raportti". Painikkeen vieressä oleva vihreä tai punainen ikoni kertoo, onko koe suoritetty hyväksytysti.