Skholen kurssien tekstisisältöjä voi katsella myös ilman internet-yhteyttä. Ladatut kurssit säilyvät selaimen välimuistissa ilman internet-yhteyttä kuukauden ajan. Huomioithan että selaimen välimuistin manuaalinen tyhjennys poistaa myös selaimesta myös ladatut kurssit, jolloin kurssit on ladattava uudestaan. Toimi seuraavasti

Kurssien lataus

• Kirjaudu Skholeen
  • Kurssilistauksessa (tai kurssin sivulla) valitse kurssin kohdalta “Lataa selaimeen offline käyttöä varten”
  • Odota hetki että kurssi latautuu. Saat ilmoituksen sivun alalaitaan “Kurssi ladattu offline tilaan” kun lataus valmis.

Kurssien katselu offline-tilassa samalla laitteella

• Ilman internet-yhteyttä navigoi osoitteeseen https://app.skhole.fi
  • Selaile tallennettuja kurssisisältöjä. Internet-yhteyden vaativat ominaisuudet ovat pois käytöstä. Kun yhteys palautuu, pompsahtavat lisäominaisuudet takaisin näkyviin.

Tiedettyjä rajoitteita

• Internet Explorer selaimella lataus ei toimi, koska selain ei tue progressive web app -toiminnallisuuksia.

Myöhemmin syksyllä lanseerattavia lisäominaisuuksia offline-toiminnallisuuteen

• Video- ja äänitiedostojen lataus
  • Luentojen ja kurssien “suorittaminen” offline-tilassa ja tilan synkronointi takaisin online-tilaan
  • Itseopiskelutestit