Käyttäjien kutsuminen

Kuinka kutsun organisaatiooni ja ryhmääni käyttäjiä

Updated over a week ago

Pääkäyttäjät, opettajat ja esihenkilöt voivat kutsua lisenssien puitteissa käyttäjiä Skholeen. Tämä ominaisuus ei korvaa rekisteröintikoodeja vaan toimii rinnalla vaihtoehtoisena tapana lisätä käyttäjiä organisaatioon.

Kutsuminen

Skholeen kirjautuneena, navigoi sivulle Käyttäjät. Tällä sivulla klikkaa painiketta "Kutsu käyttäjiä", jolloin Kutsu Käyttäjiä -ikkuna avautuu.

Käytettävissäsi on kaksi (2) tapaa kutsua käyttäjiä

Yksitellen

• Valitse otsikon alta asetus "Yksitellen"

• Kirjoita käyttäjän sähköposti, etunimi ja sukunimi.

• Halutessasi anna checkboxista esihenkilön/opettajan rooli

• Mikäli haluat määritellä organisaation tai ryhmän käyttäjälle, valitse ne. Jos jätät nämä tyhjäksi, käyttäjä rekisteröidään pääorganisaatioon.

• Tervetuloa-viesti -kohtaan voit halutessasi kirjoittaa käyttäjälle tervehdyksen, esim "Hei Matti, otathan Skholen käyttöön pian!"

• Voit lisätä useamman käyttäjän samalla klikkamalla "Lisää käyttäjä" jolloin uusi "tyhjä kutsu" tulee näkyviin.

• Kun olet valmis, klikkaa oikean alareunan Valmis-ikonia ja kutsut lähtevät.

Lisäasetukset

Lisäasetuksia käyttämällä voit asettaa kaikille kutsuille saman organisaation, ryhmän, käyttäjäroolin tai tervetuloa-viestin.

Tiedostolla

• Valitse otsikon alta asetus "Tiedostosta"

• Tarkista ja tarvittaessa muokkaa lisäasetukset haluamiksesi.

• Lataa tiedostopohja tietokoneellesi klikkaamalla "Lataa mallitiedosto".

• Täytä kutsuttavien henkilöiden tiedot mallitiedostoon.

• Huom! Jos teet muutoksia lisäasetuksiin, lataa uusi tiedostopohja.

• Tallenna täytetty tiedosto.

• Lataa kutsuttavat käyttäjät sisältävä tiedosto Skholeen klikkaamalla "+ lataa kutsutiedosto"

• Tiedot näkyvät nyt Skholessa. Tarkista tietojen oikeellisuus.

• Kun olet valmis, klikkaa oikean alareunan Valmis-ikonia ja kutsut lähtevät.

Kutsun poistaminen

• Skholeen kirjautuneena, navigoi sivulle Käyttäjät. Tällä sivulla valitse suodatin "Odottaa" ja etsi listasta kutsu, jonka haluat poistaa.

• Valitse kutsu sen riviltä, "Poista" toiminto valittuna klikkaa "Suorita".

• Kutsu vapautuu.

Käyttäjänä kutsun vastaanottaminen

• Avaa sähköposti jonka otsikko on "Kutsu - Skhole".

• Klikkaa kutsu-linkkiä. Kutsu on voimassa 2 viikkoa kutsun lähettämisestä.

• Täytä vaadittavat tiedot ja klikkaa Rekisteröidy Skholeen.