Käyttäjien poistaminen on korvattu arkistoimisella. Kun arkistoit käyttäjän, hänen käyttäjätunnuksensa ei enää toimi eikä hän vie lisenssiä, mutta hänen tilastonsa jää vielä nähtäville. Näin hänen tunnuksensa pystytään myös palauttaa samanlaisena takaisin.

Voit arkistoida käyttäjän näin:

  1. Mene Käyttäjät-sivulle

  2. Etsi käyttäjä, jonka haluat arkistoida

  3. Valitse henkilö painamalla hänen nimensä edessä olevaa laatikkoa

  4. Valitse ylhäältä kohta "Arkistoi" ja paina "Suorita"

Mikäli arkistoimasi käyttäjä haluaa jatkaa opintoja jonakin toisena ajankohtana, sinun ei tarvitse kutsua käyttäjää uudestaan Skholeen. Riittää, että palautat opiskelijan arkistoidun käyttäjätunnuksen.

Arkistoidun tunnuksen palautus tapahtuu seuraavasti:

  1. Mene Käyttäjät-sivulle

  2. Valitse "Arkistoidut" (käyttäjätunnukset)

  3. Etsi käyttäjä, jonka haluat palauttaa

  4. Valitse henkilö painamalla hänen nimensä edessä olevaa laatikkoa

  5. Valitse ylhäältä kohta "Palauta" ja paina "Suorita"


Did this answer your question?