Miten vaihdan salasanani?
Updated over a week ago

Voit vaihtaa salasanasi kahdella eri tavalla,

1. Kun olet kirjautunut Skholeen, klikkaa oikealta yläkulmasta Profiili-ikonia ja valitse sieltä Profiili. Profiilinäkymässä kirjoita uusi salasanasi kenttään Uusi salasana ja vahvista salasana kirjoittamalla sama salasana uudestaan kenttään Vahvista uusi salasana. Tallenna lopuksi muutokset painamalla vasemmassa alakulmassa olevaa Tallenna-symbolia.

2. Jos et muista salasanaasi, niin pyydä tältä sivulta salasananvaihtolinkki sähköpostiisi.