Yleiset
Tekniset vaatimukset

Mitkä ovat tekniset vaatimukset Skholen käyttöön?

Updated over a week ago

Voit opiskella Skholessa tietokoneella, mobiililaitteella sekä tabletilla.

Skholen kurssivideoiden katselu ja ääniraitojen kuunteleminen vaativat verkkoyhteyden. Videoiden kuvanlaatu on oletuksena 1080p (HD) tarkkuuksinen, mutta sen voi vaihtaa katsellessa 720p (HD) tai 360p -tarkkuuteen.

PC/Mac

Verkko-oppimisympäristössä olevien videoiden katseluun ja ääniraidan kuunteluun vaaditaan laajakaistayhteys (vähintään 1 Mbps) tai kiinteä yhteys. Palvelua voidaan käyttää minkä tahansa operaattorin liittymällä Suomessa ja ulkomailla. Selaimeksi suositellaan Google Chromea, mutta myös Safari, Microsoft Edge ja Mozilla Firefox ovat tuettuja. Käytettäväksi suositellaan uusinta mahdollista selaimen versiota. Videoiden katsominen edellyttää HTML5 tekniikoita/H264 videoformaattia tukevaa selainta ja että käytössä on Javascript ja evästeet (cookies). Suurimmassa osassa kotitietokoneita tämä on automaattisesti kunnossa eikä edellytä toimenpiteitä.

Mobiili

Skhole on yhteensopiva yleisimpien iOS & Android -älypuhelinten kanssa.