Ohjeet käyttäjille
Unohtunut käyttäjätunnus tai salasana

Miten saan selville unohtuneet tunnukset?

Updated over a week ago

Käyttäjätunnus
Käyttäjätunnuksena toimii aina sähköpostiosoite. Mikäli et muista, mikä sähköpostiosoite sinulla on käytössä Skholessa, otathan yhteyttä ohjaajaasi tai Skholen asiakaspalveluun.

Salasana
Mikäli olet unohtanut salasanasi, voit palauttaa sen kirjautumissivulta Kirjaudu > Unohditko salasanasi -kohdasta. Täytä avautuvaan ikkunaan sähköpostiosoitteesi, jota olet käyttänyt Skholeen kirjautuessasi.

Saat sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla voit vahvistaa salasanan vaihdon. Jos salasananpalautuslinkki on ehtinyt vanhentua, eikä se toimi, voit palauttaa salasanasi uudelleen.

Mikäli järjestelmästä ei löydy sähköpostiosoitettasi ja saat ilmoituksen "User account with this email cannot be found", antamaasi sähköpostiosoitetta ei ole liitetty Skholeen. Kokeilethan toista sähköpostiosoitettasi.

Jos saat ilmoituksen "Account has been disabled, please contact your teacher to restore access.", on tunnuksesi arkistoitu. Otathan yhteyttä ohjaajaasi.