Videot tai ääni katkeilee
Updated over a week ago

Useimmiten video- tai ääni-striimin katkeilemisen syynä on hidas tai hidasteleva nettiyhteys. Tarvitset vähintään 1 Mbps nopean internet-yhteyden Skholen videoiden katseluun. Joskus myös vika internet-yhteyden tarjoajan tekniikassa tai käyttäjän omissa verkkolaitteissa voi olla pullonkaula. Tallennamme videot ja ääniraidat Wistia ja Soundcloud -palveluihin vakaan mediastriimin takaamiseksi.

Parhaan opiskelukokemuksen takaamiseksi suosittelemme käyttämään joko Internet Explorer, Firefox, Safari tai Chrome selainta. Jos käytät jotain muuta selainta ja huomaat ongelmia Skholen toiminnassa, voit laittaa viestiä asiakaspalveluumme, niin kehitämme palvelua toimimaan mahdollisimman monilla alustoilla.

Voit tarkastaa verkkoyhteyden nopeuden esimerkiksi täältä http://www.speedtest.net/.