Haka-kirjautuminen
Updated over a week ago

Kun sinulle on luotu käyttäjätili Skholeen, voit käyttää kirjautumiseen myös Haka-tunnuksia. Kirjautumistapa perustuu Haka-käyttäjätunnistusjärjestelmään.

Voit kirjautua Skholeen normaalisti osoitteessa app.skhole.fi. Klikkaa sivun linkkiä “Kirjaudu koulusi tunnuksella (Haka)”. Valitse vetovalikosta oma organisaatiosi tai oppilaitoksesi. Sivu ohjautuu kirjautumissivulle, jossa pääset kirjautumaan Skholeen omilla Haka-tunnuksillasi. Haka-kirjautumisen toimivuus edellyttää, että Haka-tunnuksen ja Skholen käyttäjätilin sähköpostiosoite on sama.