Skholen asiakasorganisaatio voi lisätä käyttäjiä palveluun käytössä olevan lisenssimäärän mukaisesti. Lisätyt käyttäjät näkyvät organisaation käyttäjinä.

Käyttäjien hallinnoinnin helpottamiseksi käyttäjät voidaan lisätä ryhmiin, esimerkiksi osaston, vuosikurssin tai toimipisteen mukaan.

Tämä on suositeltavaa erityisesti, jos käyttäjiä on paljon.

Pääkäyttäjä tai Ohjaaja voi luoda organisaation sisäisiä ryhmiä esimerkiksi osastolle, toimipisteelle tai vuosikurssille.

Luo tarvittavat ryhmäsi klikkaamalla sivun oikeasta yläreunasta “Oma ryhmäni” ja valitse valikosta kohta “Käyttäjät”.

Käyttäjät sivulla klikkaa välilehteä “Ryhmän asetukset” ja kohdasta “Lisää uusi ryhmä”

Jokaisella ryhmällä on oma rekisteröintikoodinsa. Anna koodi uudelle käyttäjälle, jonka haluat lisätä ryhmään.

Käyttäjän voi halutessaan lisätä useampaan ryhmään, esimerkiksi “Osasto123” ja “Esimiehet”. Näin viestit ja tehtävät, kuten tentit, tavoittavat oikeat henkilöt. Huomioithan, että rekisteröintikoodin viereisessä sarakkeessa on ohjaajan koodi. Anna tämä koodi opettajillesi tai esimiehillesi, jolloin he rekisteröityvät ohjaajina ja pääsevät tutkimaan tilastoja sekä luomaan tehtäviä.

Voit luoda jo olemassa olevasta käyttäjästä ohjaajan lisäämällä hänet minkä tahansa ryhmän ohjaajaksi.

Kun ryhmä on luotu voi pääkäyttäjä tai ohjaaja liittää käyttäjiä ryhmään.

Liitä käyttäjä ryhmään klikkaamalla sivun oikeasta yläreunasta ”Oma ryhmäni” ja valitse valikosta kohta “Käyttäjät”. Käyttäjät sivulla klikkaa halutun käyttäjän kohdalla “Muokkaa”.

Avautuvassa “Muokkaa käyttäjää” näkymässä klikkaa kohtaa “Ryhmät” ja kirjoita ryhmän nimi, johon haluat käyttäjän lisätä.

Näin voit esimerkiksi päivittää työntekijän oikean osaston ryhmään,  mikäli hänen tehtävänsä vaihtuu.

Käyttäjiä ei enää lisätä Skholeen pääkäyttäjän toimesta, vaan kaikki uudet käyttäjät rekisteröityvät itse palveluun syöttämällä tietonsa ja saamansa rekisteröintikoodin.

Rekisteröinti tapahtuu osoitteesta app.skhole.fi klikkaamalla oikean yläkulman “Rekisteröidy” kohtaa