Voit luoda luentomuistiinpanoja Skholen oppimisympäristössä kahdella tavalla. Löydät muistiinpanot kurssin sisältö sivulta Muistiinpanot-välilehdeltä.

Poimi osia luennon tekstistä muistiinpanoihin maalaamalla teksti ja sen jälkeen klikkaamalla “Lisää muistiinpanoihin” kuvaketta. Maalattu teksti siirtyy automaattisesti muistiinpanoihin.

Voit myös lisätä videon aikajanalle oman merkinnän klikkaamalla “Lisää muistiinpano” nappulaa. Aikajanalle tehtävät merkinnät ovat oletuksena yksityisiä. Mikäli valitset julkisen merkinnän, avautuu merkinnästäsi aihe kurssin keskustelualueelle, jota muut voivat kommentoida.

Mikäli olet tehnyt muistiinpanoja, pääset kurssin sivulta Muistiinpanot-välilehdelle, josta näet, mihin luentoon muistiinpanot liittyvät. Klikkaamalla muistiinpanoa pääset siirtymään suoraan kyseiseen luentoon. Mikäli kyseessä on muistiinpano aikajanalle, vie linkki muistiinpanon kohtaan videossa.

Muistiinpanot-välilehdellä voit järjestää muistiinpanot haluamaasi järjestykseen tai jakaa muistiinpanot ryhmällesi tai ohjaajallesi. He saavat tällöin ilmoituksen jakamistasi muistiinpanoista. Jaetut muistiinpanot näkyvät profiilissasi.

Video-ohje: