Voit opiskella Skholessa tietokoneella, mobiililaitteella sekä tabletilla.

Skholen kurssivideoiden katselu ja ääniraitojen kuunteleminen vaativat verkkoyhteyden. Videoiden kuvanlaatu on oletuksena 720p tarkkuuksinen, mutta sen voi vaihtaa katsellessa 1080p Full HD -tarkkuuteen.

Ladattavat e-kirjat mahdollistavat luentojen lukemisen myös offline-tilassa. Valitse haluamasi luento ja klikkaa "E-kirja" -painiketta. Lataa e-kirja joko EPUB- tai MOBI-formaatissa. EPUB-tiedostot ovat yleisempiä ja toimivat useilla eri ohjelmilla.

PC/Mac

Tarvitset Skholen oppimisjärjestelmän videoiden katseluun ja ääniraidan kuunteluun laajakaistayhteyden (vähintään 1 Mbps) tai kiinteän yhteyden. Voit käyttää palvelua minkä tahansa operaattorin liittymällä Suomessa ja ulkomailla.
 Katsominen edellyttää HTML5 tekniikoita/H264 videoformaattia tukevaa selainta ja että käytössäsi on Javascript ja evästeet (cookies). Suurimmassa osassa kotitietokoneita tämä on automaattisesti kunnossa eikä edellytä toimenpiteitä.

Mobiili

Skhole on yhteensopiva yleisimpien iOS, Android ja Windows phone älypuhelinten kanssa.

Parhaan opiskelukokemuksen takaamiseksi suosittelemme käyttämään joko Internet Explorer versio 11+, Firefox, Safari tai Chrome selainta. Jos käytät jotain muuta selainta ja huomaat ongelmia Skholen toiminnassa, voit laittaa viestiä asiakaspalveluumme, niin kehitämme palvelua toimimaan mahdollisimman monilla alustoilla.