Mikäli et pääse kirjautumaan Skholeen, voit palauttaa salasanasi täältä ja valitsemalla ylhäältä oikealta Kirjaudu ja klikkaamalla "Unohditko salasanasi?". Täytä avautuvaan ikkunaan sähköpostiosoitteesi, jota olet käyttänyt Skholeen kirjautuessa.

Saat sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla voit vahvistaa salasanan vaihdon.

Jos et pysty palauttamaan salasanaasi, ota yhteyttä koulutuksesi järjestäjään, ja pyydä tarkistamaan, että sinulla on käyttäjätili Skholessa.

Jos olet syöttänyt useasti kirjautumiskenttiin salasanasi väärin, järjestelmä lukitsee tunnuksesi. Tässä tapauksessa ota yhteyttä Skholen asiakaspalveluun cs@skhole.fi