Näin kirjaudut Skholeen - Video-ohje:

Pääset rekisteröitymään Skholeen, jos olet saanut opettajaltasi tai esimieheltäsi rekisteröintikoodin. Voit käydä rekisteröitymässä täällä.

Ensimmäisen kirjautumisen jälkeen voit käydä vaihtamassa salasanasi oppimisympäristön omasta profiilista, jonka löydät oikeasta yläkulmasta Profiili-ikonin takaa.

Kun sinulla on käyttäjätili Skholessa, voit kirjautua myös Haka-kirjautumisen, Google-tilin tai Facebookin kautta. Katso ohjeet täältä.

Voit kirjautua Skholen verkkopalveluun kahdesta eri paikkaa. Joko Skholen verkkosivulta osoitteesta www.skhole.fi kohdasta “kirjaudu Skholeen” tai osoitteesta app.skhole.fi, sähköpostiosoitteella ja salasanalla. Kun olet syöttänyt tiedot, paina nappia “kirjaudu.”

Kirjauduttuasi käytössäsi on opiskelupaneeli, josta voit jatkaa viimeksi opiskelemaasi kurssia tai nähdä ohjaajasi sinulle asettamat tehtävät, koetulokset, viestit ja keskusteluaiheita kursseissa ja luokkahuoneessa.

Skholen palvelusta löydät materiaalia kolmella eri kielellä: suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. Kielivalikon löydät oikeasta yläkulmasta Profiili-ikonin takaa. Löydät samasta valikosta myös linkin Asiakaspalvelu, josta löydät ohjeet palvelun käyttöön.

Kirjaudu ulos Skholen palvelusta klikkaamalla “kirjaudu ulos”.