Profiili

Mikä on profiili?

Updated over a week ago

Profiili
Löydät profiilisi oikeasta yläkulmasta omia nimikirjaimiasi painamalla. Profiilissa voit määrittää itsellesi profiilikuvan ja katsoa julkista profiiliasi. Profiilissa määritellään pakolliset tiedot ja lisäksi voit kirjoittaa itsestäsi vapaan kuvauksen. Voit myös vaihtaa olemassaolevan salasanasi.

Muista tallentaa lopuksi tekemäsi muutokset painamalla vasemmassa alakulmassa olevaa Tallenna-symbolia.

Todistukset
Todistukset-välilehdestä löydät lisää tietoa täältä.

Asetukset
Asetukset-sivulla määritellään ilmoitusasetukset sekä annetaan tai kielletään lupa käsitellä henkilötietoja.