Profiili
Löydät profiilisi oikeasta yläkulmasta omia nimikirjaimiasi painamalla. Profiilissa voit määrittää itsellesi profiilikuvan, katsoa julkista profiiliasi tai vaihtaa organisaatiota. Profiilissa määritellään pakolliset tiedot ja lisäksi voit kirjoittaa itsestäsi vapaan kuvauksen. Voit myös vaihtaa olemassaolevan salasanasi.
Muista tallentaa lopuksi tekemäsi muutokset painamalla vasemmassa alakulmassa olevaa Tallenna-symbolia.

Todistukset
Todistukset-välilehdestä löydät lisää tietoa täältä.

Asetukset
Asetukset-sivulla annetaan tai kielletään lupa käsitellä henkilötietoja.